Om os

SafeSwap er enhver køber og sælgers sikkerhedsnet, idet man handler privat med andre mennesker på nettet. SafeSwap sørger for at behandle købet og verificere varen. Hos SafeSwap har vi sikkerhed og gennemsigtighed i højsædet. Vi bestræber os på at skabe den samme vished ved nethandel med en privat person som et almindeligt køb i en fysisk butik. Vi foretager en kvalitetskontrol af alle indsendte varer for at undersøge, om varen lever op til kundens forventninger. Vi tjekker for fejl og mangler. På denne måde kan du trygt købe og sælge både, brugte og nye varer med SafeSwap som din samarbejdspartner.

Vi i SafeSwap arbejder på at komme den stigende tendens inden for svindel og fusk ved online private køb, til livs. Vores mission er at skabe nogle nye rammer for nethandel i Danmark, ved at muliggøre sikre og transparente handler for alle parter.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du mere end velkommen til at tjekke vores FAQ eller illustrationen på forsiden. Finder du ikke svar, sidder vi også klar til at modtage henvendelser via vores kontaktformular.

Sikkert køb med SafeSwap

shield linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram